dimecres, 23 de maig de 2007

ELECCIONS MUNICIPALS

Al meu RACÓ no hi podia faltar una menció a les eleccions municipals de Flix. A totes les campanyes per molt tranquiles que puguin començar sempre s'arriba a un grau d'atacs que van desde la demagògia a l'atac personal per l'afany de guanyar a qualsevol preu.

Es evident que durant els 4 anys que ERC ha tingut la màxima responsabilitat a l'Ajuntament ha propiciat un GOVERN DE CONSENS que durant els 16 anys anteriors no s'habia aconseguit. Aconseguir un govern d'aquest caire amb totes les forces treballant pel poble és un fet poc habitualal nostre país. PERE ho ha aconseguit.

A un govern de consens es treballa amb cooperació i coordinacio. Els partits que ara critiquen ERC saben el qué hi ha a l'Ajuntament, qué és pot fer i el que no és tant fàcil.
En criticar a ERC, partit majoritari a l'Ajuntament actual s'ha de parar compte en no entrar en contradiccions, perqué al cap i a la fí, en els 50 Plens que han tingut lloc durant la legislatura no ha hagut ni un sol vot en contra i en totes les decicions tothom ha estat d'acord. Per tant s'ha d'estar a les verdes i les madures i ser coherent.

Durant aquesta campanya cal dir que ERC ha fet diferents actes per informar al poble de Flix de tot el que s'ha aconseguit, de tot el que s'aconseguirà i de tot el que es vol aconseguir en la pròxima legíslatura.He de destacar la presència de LOLA SANTACATALINA, que com sempre va fer una explicació clara i contundent de la situació de la dona al nostre país.

1 comentari:

Pere Muñoz ha dit...

Laura. Moltes gràcies pel teu anàlisis polític del poble i les eleccions. El govern de consens és un laboratori de fer política que allà on ho expliques es queden sorpresos que sigui possible.
Salut i República!!!