diumenge, 11 de març del 2007

FEIXISME I PP


A Zapatero se li ha esvaït el somriure. Aquell somriure que tenía quan va sortir a la “foto”juntament amb un Mas amb cara de “quí riu l'últim, riu millor”, després de traïr l’esquerra catalana i com a consequència, desmontar el Govern de Catalunya.
Ahir a la manifestació convocada pel P.P., la ignorància aliada amb la maldat la dolentería, el feixisme, és van ajuntar i van aconseguir una manifestació que segons diuen els informatius, va ésser de 2.125.000 alienats que demanaven tornar a l’època feixista.
Cal que recordem que el govern del P.P: des de 1998 fins al 2004 va excarcelar exactament 63 presoners d’ETA

“El único beneficio penitenciario del que ha disfrutado Iñaki de Juana Chaos cuando sí estaba cumpliendo condena por sus 25 asesinatos se lo concedió el Gobierno del Partido Popular”
Mayor Oreja, Mariano Rajoy y Ángel Acebes ocuparon sucesivamente la cartera de Interior durante esas excarcelaciones. En ese periodo hubo casos especialmente significativos: Iñaki Bilbao Goicoechea fue liberado en septiembre de 2000. Había cumplido 17 de los 52 años a los que había sido condenado. Jaime Mayor Oreja era ministro del Interior, Ángel Acebes era ministro de Justicia y Mariano Rajoy era vicepresidente 1º. Dos años después de su liberación, Iñaki Bilbao asesinó al concejal socialista de Orio Juan Priede.2

Pensant amb la situació cal reflexionar sobre el mutismo generalitzat de tota la “progressia” madrilenya que sembla que s’hagin esmunyit sota la capa del passotísme.

Jo em sento molt orgullosa dels nostres artistes catalans que en tot moment es movilitzen i ens donen el seu suport per aconseguir una catalunya lliure. Voldría destacar dos noms: LLUIS LLACH ( per la seva integritat en tota la seva trajectòria musical) i JOEL JOAN amb la creació de la plataforma “Soberanía i Progrés”