dissabte, 16 de febrer de 2008

XAVIER VENDRELL PRESENTA EL SEU LLIBRE

El dimecres 13 al vespre i a la Biblioteca de Mora d'Ebre, Xavier Vendrell presentà el seu llibre "Perdonin les molèsties". El dirigent d'Esquerra va fer un repàs dels darrers 20 anys de l'independentisme, des de la diversitat de partits i grups (PSAN, MDT, Crida, Catalunya lliure) a la refundació d'ERC que, a finals dels 80, acull totes les forces que aspiren a la independència per la via democràtica. Vendrell va remarcar la necessitat de construir una majoria social a partir de la seducció i del discurs social que evidenciï que Espanya és un mal negoci per a tots els catalans, hagin nascut on hagin nascut i parlin la llengua que parlin, perquè tots els catalans som víctimes de l'espoli fiscal de l'Estat.
Personalment em va agradar la seva afirmació que Esquerra és l'únic partit que té un objectiu clar i que quan diem que ho aconseguirem, tothom sap de què parlem.
Des d'aquest racó m'agradaría que tothom faci una reflexió sobre la importància d'obtenir una bona representació al Congrés i al Senat, perquè a Madrid es prenen moltes de les decisions que ens afecten.