dimarts, 8 de gener del 2008

QUIN NIVELL!!!

Escolteu per curiositat com canta el "VINCERÓ" del TURANDOT DE PUCCINI un concurssant de la versió anglesa de l'OT.

3 comentaris:

bloc de Pepa ha dit...

Pel que es veu Paul Potts, ha arribat a totes les edats, l'altre dia estava fent una truita de patates i en sentir el que havien posat els meus fills a l'ordinador vaig començar a fer-los-hi preguntes.Em van comentar que l'òpera estava bé i que se la gravarien al mp3 per escoltar-la a la nit abans d'agafar el son.Em vaig alegrar que gràcies al "you tube" la gent jove s'interessés per aquest tipus de música. Curiosament jo vaig descobrir el "nesum dorma" gràcies als meus fills...

Борис Савинков ha dit...

Salutacions. El Paul Potts ( jo crec que els seus pares van fer conya amb la tragèdia de Cambodja al pensar el seu nom) m'ha recordat una pel.licula que es diu "Cita con Venus" del director hongarès István Szabó.Tracta d'un assaig del Tanhäuser de Wagner. Mostra grans cantants lirics assajant fora d'escena. Abans d'obrir la boca tenen un aspecte d'alló més corrent, però quan canten és sensacional.

Les tres papallones ha dit...

M'he quedat no parada, ni impresinonada...no sé, m'he quedat, al·lucinant!M'he emocionat tant...és una passada! Que no em puc creure que una persona estigui fent aquesta feina quan relament hauria d'estar fent gires mundials d'òperes súper famoses i importants en la història de la música, i d'aquest nivell mínim!Si és que es pot sueperar.

La pell de gallina!!De tot cor!

Felicitats perquè no havia entrat mai al teu blog laura. M'ha agradat moltíssim i aquesta entrada ha estat trimofant!

Un petó per tot el cole de Flix!

Abigail